21. decembra môže svetový finančný poriadok definitívne padnúť - Katasonov, Valentin Jurjevič
Zložité, protirečivé a nebezpečné javy, procesy a tendencie v oblasti svetového finančného poriadku, o ktorých médiá hlavného prúdu ako aj finančný sektor na Slovensku mlčia.