Působení institucionálních faktorů na strukturální a cyklickou nezaměstnanost v zemích Visegrádské skupiny - Jašová, Emilie
Charakteristika jednotlivých inštitucionálnych faktorov na trhu práce. Teoretické východská NAIRU a metódy jeho odhadu. Analýza vplyvu vybraných inštitucionálnych faktorov na štrukturálnu cyklickú nezamestnanosť v krajinách V4.