Eektívna priemerná daňová sadzba z kapitálu aplikovaná na slovenské podmienky - Šimková, Nikola
Objasnenie pojmov ktoré využíva analýza, ktorá vytvára podklad pre popis konštrukcie modelu, predovšetkým z hľadiska jeho vstupov a výstupov. Aplikácia modelu na slovenské podmienky. Zhodnotenie vývoja efektívnej priemernej daňovej sadzby v SR počas rokov 1998–2014.