Vyrušovanuie nestačí. Reklama chce byť obsahom - Garaj, Patrik
Reklama založená na branded content. Ako funguje branded content. Štart s BMW. Film Lego movie. Aliancia klasických médií so značkami. Súťaž reklamných riešení Zlatý klinec na Slovensku. Reklamná kampaň FunFón mobilného operátora Orange.