Cross-country analysis of monetary policy effects on prices - Ćorić, Bruno
Cenová odozva na menové šoky v 46 krajinách sveta. Náchylnosť na menové šoky najmä vo väčších krajinách s otvoreným hospodárstvom, flexibilným menovým kurzom a silným bankovým sektorom.