Monetary policy and exchange rate dynamics: the exchange rate as a shock - Audzei, Volha
Rola výmenného kurzu v makroekonomickej volatilite. Menová politika a výmenný kurz ovplyvňujú šoky výmenného kurzu len krátkodobo, šoky v dlhom období sú nepolitické.