Ideme po kvalite - Schlosserová, Eva
Na trhu s mäsom sa na Slovensku v roku 2015 udialo viacero zmien. K najvýznamnejším určite patria duálne cenovky a snaha obchodovať bez dane z pridanej hodnoty. Napriek zmenám je trh s mäsom stabilizovaný. Nárast záujmu o čerstvé mäso a prémiové výrobky.