Impact of Terms-of-trade on Slovak Business Cycles - Lukáčik, Martin, 1974-
Vzťah medzi výmennými reláciami a obchodnou bilanciou. Potvrdenie teoretických a empirických štúdií o nízkej významnosti výmenných relácií pre podnikateľský cyklus.