Do Central Bank forecasts matter for professional forecasters? - Kotłowski, Jacek
Významnosť predpovede vývoja HDP a inflácie centrálnej banky. Význam predpovede v zmenšení rozptylu ďalších predpovedí. Rozptyl predpovedí ovplyvnený obchodným cyklom.