Marketingový aspekt úspešnosti prevencie voči rakovine krčka maternice - Rehák, Róbert, 1984-
Prieskum súčasného marketingového postavenia vakcín proti rakovine krčka maternice na slovenskom trhu. Vypracovanie súboru odporúčaní pre zvýšenie predajnosti daných vakcín.