Analýza finančnej výkonnosti vybranej spoločnosti pomocou ukazovateľov ekonomickej a trhovej pridanej hodnoty - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Zhodnotenie finančnej výkonnosti vybranej spoločnosti počas sledovaného časového obdobia 2010 až 2014 s využitím dvoch moderných metód hodnotenia výkonnosti podnikov. Výpočet ukazovateľov EVA a MVA.