Samoobsluhy posilnia svoje pozície ozveny Samošky 2015 - Raševová, Kristína
Aktuálna situácia na domácom maloobchodnom trhu. Hypermarkety sú na ústupe, do popredia nastupujú ostatné formáty, najmä diskonty. Zlepšujúca sa pozícia samoobslužných predajní. Lídri v obchode - TOP 5 medzinárodného obchodu v roku 2014.