Globálny rast maloobchodu vďačí malým formátom ozveny Samošky 2015 - Raševová, Kristína
Najnovšie trendy v maloobchode a štruktúra formátov v Európe aj vo svete. Nový spotrebiteľ, jeho preferencie. Niekoľko návrhov, ktoré by mohli posilniť súčasný tradičný maloobchod.