Vybrané formy pomoci malým a stredným podnikateľom na Slovensku - Bažó, Ladislav, 1980-
Finančná pomoc pre malé a stredné podniky. Finančná pomoc zo strany Slovak Business Agency. Mikropôžičkový program. Fondy rizikového kapitálu. Finančná pomoc zo strany vybraných finančných inštitúcií. Nefinančná pomoc pre malé a stredné podniky. Nefinančná pomoc MSP zo strany vybraných neštátnych inštitúcií. Coworkingové priestory na Slovensku.