Ekonomické dôsledky využitia informačných a komunikačných technológií v podnikoch služieb - Benešová, Dana, 1958-
Analýza vplyvu IKT a závislosti medzi využitím IKT vo vybraných podnikoch a ich výkonmi. Vzťah vývoja tržieb, produkcie, pridanej hodnoty a využitie IKT. Sledované sekcie: J - informácie a komunikácia a M - odborné, vedecké činnosti a technické činnosti (2008-2013).