Dobové zamyslenie nad problematikou "generácie" - Strážovská, Helena
Vývoj generácií. Charakteristika a osobitosti jednotlivých generácií. Generačné rozdiely. Generácie a trh práce. Generácie na Slovensku. Generácie a pracovná motivácia.