Stimuly integrovanej produktovej politiky na environmentálne zlepšovanie vo výrobnom podniku - Rakovská, Júlia, 1972-
Integrovaná produktová politika (IPP) a jej ciele. Nástroje IPP a poskytovanie informácií. Vplyv environmentálnej orientácie produktu na správanie spotrebiteľa. Výsledky dotazníkového prieskumu.