Poradenstvo pedagogických zamestnancov v školách - Lipnická, Milena
Pedagogické poradenstvo ako náplň práce pedagogických profesionálov. Podľa najnovších poznatkov pedagogiky a didaktiky sú to odborne erudovaní a profesijne etickí pedagogickí zamestnanci. Oblasti a výchovno vzdelávacie dôvody poradenstva.