Štíhla logistika ako metóda moderného skladovania v environmentálnom manažmente - Kopták, Michal
Štíhla logistika predstavuje aplikáciu princípov štíhlej výroby do procesov súvisiacich so zabezpečovaním toku tovaru v rámci logistických, dodávateľských reťazcov s cieľom obmedzovať činnosti neprinášajúce hodnotu a zlepšovať tie, ktoré sú pre celkovú kvalitu, efektívnosť a cenu zákazníckych služieb kľúčové. Štíhla logistika, štíhle skladovanie, najväčšie logistické plytvania. Teória obmedzení - TOC. Budovanie štíhlej podnikovej logistiky.