Právna ochrana pedagogického zamestnanca - Hrašková, Dagmar
Problematika ochrany práv pedagogických zamestnancov. Pedagóg - verejný činiteľ. Praktická príručka pre zamestnancov v školstve vydaná Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR. Jednotlivé právne predpisy a platná legislatíva. Modelové príklady z praxe.