Bioprodukty nakupuje necelá tretina Slovákov
Bioprodukty a ekologicky šetrné produkty sú čoraz populárnejšie. Dokazuje to neustále narastajúca sieť predajní s bioproduktami, rozširovanie sortimentu bioproduktov v sieťach obchodných reťazcov. Z bioproduktov nakupujú Slováci najmä potraviny. Prečo väčšina Slovákov (67 %) bioprodukty nenakupuje.