Analýza miery kapitalizácie pri ohodnotení ochranných známok - Kardoš, Peter
Všeobecný postup výpočtu miery kapitalizácie. Miera kapitalizácie pri ohodnocovaní ochranných známok. Zhodnotenie využívanej miery kapitalizácie.