Nové technológie ponúkajú rôzne možnosti - Raševová, Kristína
Krádeže tovaru v obchodoch spôsobujú škody, ktoré nie sú zanedbateľné. Problematika ochrany tovaru sa preto stáva čoraz komplexnejšou. Systémy na ochranu tovaru.