Tendencie vývoja patentovej ochrany duševného vlastníctva v SR - Šagátová, Slavka, 1975-
Druhy patentovej ochrany. Výhody patentovej ochrany duševného vlastníctva. Vývoj patentovej ochrany na Slovensku. Počet patentových prihlášok podaných v SR (2005-2014). Udelené patenty v SR.