Behaviorálne financie dnes - Slovík, Michal
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Významné odchýlky od racionality a štúdie, ktoré sa zaoberali ich výskumom. Návrh jednoduchých pravidiel, ktorými vplyv týchto odchýlok možno zredukovať. Komplexná prípadová štúdia vplyvu odchýlok na investorove rozhodnutia a metódy finančného poradenstva, ktoré takéto odchýlky zohľadňujú.