Ochrana duševného vlastníctva startupov prostredníctvom patentu - Uhliar, Miroslav, 1981-
Patent ako súčasť duševného vlastníctva. Patentová ochrana na Slovensku. Počet patentových prihlášok v SR (2005-2015). Počet udelených patentov v SR (2010-2014). Postup patentovania vynálezu. Prehľad vybraných správnych poplatkov – patenty. Význam patentov pre startupy.