Výchovné služby a vzdelávacie služby - Dobšovič, Dušan
Poskytovanie vzdelávania školami alebo inými vzdelávacími inštitúciami sa vo všeobecnosti považuje za dodanie služby. Výchovné a vzdelávacie služby sú oslobodené od dane, a to pri splnení podmienok podľa paragrafu 31 zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.