Meranie výkonnosti procesov vo výrobných podnikoch - Tkáč, Michal, ml., 1984-
Každá organizácia sa skladá zo série vzájomne poprepájaných procesov. Interoperabilita procesov spôsobuje, že výkonnosť organizácie je determinovaná výkonnosťou samotných procesov. Tak ako slabé články v reťazi sú zodpovedné za jej roztrhnutie, tak aj procesy s nízkou výkonnosťou často spôsobujú rozpad organizácie. Analýza merania výkonnosti procesov vo výrobných podnikoch. Meranie výkonnosti procesov je prvým krokom k rozpoznaniu slabých článkov v organizácií a k ich následnému odstráneniu. Problematika merania výkonnosti z pohľadu manažmentu kvality.