[Súčasný stav financovania klastrov vo svete] - Olexová, Cecília, 1976-
Recenzia na monografiu, ktorá poskytuje prehľad o financovaní klastrov vo vybraných krajinách s vysokou podporou klastrov a je rozdelená do pätnástich kapitol.