Česko zavede kontroly rovnosti platů
Nielen Česko, ale aj USA rieši, ako zaistiť rovnosť v odmeňovaní. Nerovnosti medzi výškou platov mužov a žien, medzi príslušníkmi etnických menšín, stále pretrvávajú. Firmy budú musieť vykazovať, ako a prečo je výška odmien nastavená.