Logistika reklamných materiálov: Propagácia v rukách partnera - Brezovský, Jozef
Každý produkt potrebuje k svojmu úspechu na trhu účinnú propagáciu. Týka sa to aj luxusných automobilov. Rakúska pobočka Jaguar Land Rover sa rozhodla zveriť svoje propagačné materiály do rúk skúsenej logistickej firme a venovať sa len obchodu.