Veľký Čiernomorský región v meniacom sa geopolitickom kontexte - Kindibalyk, Olyana
Veľký Čiernomorský región v teórii a praxi. Pretvorenie svetového systému medzinárodných vzťahov a problémy spolupráce a konfrontácie vo Veľkom Čiernomorskom regióne.