Yield manažment ako nástroj podnikovej diagnostiky - Braunová, Mária
Teória yield manažmentu a jeho nástrojov, vymedzenie pojmu a špecifiká využitia. Yield manažment patrí medzi manažérske metódy, ktoré využíva čoraz väčší počet podnikov. Konkurencia a technologický rozvoj turbulentných zmien v podnikateľskom prostredí.