Využitie diagnostických metód pri voľbe lokality podniku - Deáková, Stanislava, 1974-
Faktory ovplyvňujúce výber lokality a ich možný vplyv a následné objasnenie metód, ktoré ponúka podniková diagnostika. Stanovenie rozhodovacích kritérií a zohľadnenie rizík a výhod pri výbere konkrétnej lokality podniku.