Analýza vybraných odvetví v rámci regiónov Slovenska pre tvorbu klastrov a klastrových iniciatív - Gajdová, Denisa, 1977-
Zisťovanie vhodnosti regiónov pre tvorbu a existenciu klastrov a klastrových iniciatív. Analýza skúmania sektorov poľnohospodárstva, lesníctva a rybolovu, stavebného sektoru a sektoru priemyslu. Spojenie viacerých sektorov, ktoré sa dokážu podporovať a ovplyvňovať.