Lokalizačné faktory a ich vplyv na hodnotu podniku - Kubica, Milan, 1958-
Lokalizačné faktory podniku nie sú stredobodom pozornosti len priestorovej ekonomiky, ale i centrom záujmu znalectva a znaleckej činnosti, nakoľko je i okolie podniku a jeho lokalita považovaná za jeden z faktorov pôsobiacich na hodnotu podniku.