Impact of company size on the career success of employees - Klupáková, Hana
Faktory úspechu kariéry: spokojnosť s kariérou, zamestnanecký status a výška príjmu. Hodnotenie korelácie medzi veľkosťou podniku a kariérnym úspechom zamestnanca.