Diagnostika distrubúcie literárnych diel a zvyšovanie výkonnosti a prosperity dotknutých subjektov - Matušovič, Martin
Distribúcia nehmotných objektov podlieha mnohým zmenám a neustálym inováciam. Aby bol podnik konkurencieschopný, je dôležité aby kládol dôraz na distribúciu a riadenie. Trendy, spôsoby a špecifiká riadenia distribúcie čiastočne nehmotného produktu, v záujme zvýšenia výkonnosti a prosperity dotknutých subjektov.