Meranie úspešnosti M&A a jeho metódy - Neumannová, Anna
Problematika diagnostikovania fúzií a akvizícii v podmienkach Slovenskej republiky. Stanovenie všeobecne platných kritérií hodnotenia môže určiť, či konkrétna fúzia/akvizícia priniesla prospech a požadovanú hodnotu v rámci určených pravidiel. Najčastejšie chyby, ktorých sa dopúšťajú účastníci transakčného procesu.