Identification of manager' competencies in innovation processes - Szczepańska-Woszczyna, Katarzyna
Faktory (vedomosti, zručnosti a postoje) manažérskej kompetencie pre úspešnú implementáciu inovačných procesov. Identifikácia oblastí podporujúcich inovácie a bariér v implementácii inovácií.