Chudoba si zaslúži viac pozornosti - Lehuta, Michal
Dlhodobé problémy obyvateľov s nízkymi príjmami. Kto je chudobný alebo sociálne vylúčený. Chudoba ako nerovnosť. Príjmová mapa Slovákov. Obmedzený trh práce. Ako s chudobou bojovať. Znevýhodnení od narodenia.