Projekty na podporu ochrany vôd v Gruzínsku - Vranovská, Andrea
V rámci medzinárodnej rozvojovej pomoci SR pre krajiny Východného partnerstva, spolupracuje Výskumný ústav vodného hospodárstva na projektoch týkajúcich sa ochrany vôd v Gruzínsku. O aktivitách na projekte - Posilnenie procesu ochrany vôd cez kontrolu vypúšťania odpadových vôd a monitoringu rizikových vodných útvarov v Gruzínsku.