Faktory ovplyvňujúce podnikanie právnických osôb vo vybraných krajinách Európy - Kušnírová, Jana, 1977-
Podpora vybraných domácich a medzinárodných spoločností, znižovanie daňovej sadzby, vyššie zdanenie vysokoziskových sektorov a nové daňové techniky. Súčasné trendy uplatňované v daňovej politike v krajinách OECD.