Putin zo Sýrie odišiel i nie - Pressburg, Adrian Peter
Putinov pokyn na odsun ruského letectva zo Sýrie. Skutočná podoba a pozadie tohto ruského manévru. Odsun či skôr presun. Vplyv sýrskych klimatických podmienok na zahraničné vojská. Podpora sýrskej armády pri mestách Palmýra a Rakka. O čo všetko Putinovi ide.