Firmy z krajiny draka hľadajú lokálnych partnerov - Nejedlý, Tomáš
Rozhovor s obchodným radcom Veľvyslanectva Čínskej ľudovej republiky na Slovensku Jinsong Wangom. Prílev čínskeho kapitálu na Slovensko. Polovičný podiel vo finančnej skupine J&T Finance Group. Investície v Českej republike. Spolupráca v oblasti logistiky. Ako hodnotia čínski investori podnikateľské prostredie v SR. Čínsky kapitál na Slovensku.