Zhodnotenie hydrologického roka 2015 - Škoda, Peter
Zrážkové pomery - nerovnomerné rozdelenie zrážok na území Slovenska. Hydrologické hodnotenie povrchových vôd. Priemerné mesačné prietoky za obdobia 1961-2000 a 1961-2015 vo vybraných vodomerných staniciach.