Komparatívna analýza hospodárenia a financovania verejnej správy v krajinách Európskej únie so Slovenskou republikou - Brindzová, Zuzana
Spoločné znaky, princípy, štandardy a stav verejnej správy vo vybraných krajinách Európskej únie. Európsky inštitút verejnej správy - EIPA a Európska sieť verejnej správy - EPAN. Komparácia hospodárenia s verejnými financiami vo vybraných krajinách EÚ a efektívnosť poskytovania verejných služieb.