Vernostné programy novej generácie a rozvoj leteckej dopravy - Tomová, Anna
História vernostných programov v leteckej doprave. Charakteristika vernostných programov novej generácie. Typológia vernostných programov novej generácie v leteckej doprave. Výsledky prípadovej štúdie spoločnosti Aimia a Multiplus 2013. Účinky vernostných programov novej generácie na rozvoj leteckej dopravy.