Trendy pre slovenský priemysel - Švač, Vladimír
Dôležitosť inovácií v priemyselných podnikoch. Inovácie ako strategický pilier podniku. Budovanie výskumno-vývojových a inovačných centier. Koncentrácia inovácií v automobilovom priemysle, strojárenstve a elektrotechnickom priemysle. Automatizácia a robotizácia výrobných liniek. Start-upy pre priemysel. Inovačné trendy s vplyvom na slovenské podniky.