Corporate Income Tax and Its Status in the Tax System of the Slovak Republic - Kušnírová, Jana, 1977-
Dane sú považované za neoddeliteľnú súčasť rozpočtu krajiny, ktoré zaistia zvláštne sociálne výhody a možnosti financovania verejných statkov. Moderné daňové trendy a daňový systém v národnej daňovej politike všeobecne.